Patarimai

Jūros gėrybių ABC

Jūros gėrybės neretam dar atrodo egzotika arba ragaujamos tik svetur, tačiau jų tikrai verta pasidairyti ir mūsų meniu – nuolatinė pasiūla nėra didelė, tačiau dažnai turime ypatingųjų šefo patiekalų pagal sezoną ir šviežiausią tiekėjų pasiūlą.

Idėjos pusryčiams

Idėjos pusryčiams

Mūsų šefas Dmitrij kviečia į savo ryto meniu įtraukti keletą nesudėtingų klasikinių patiekalų, kuriuos patiekiant su trupučiu fantazijos, galima nesudėtingai surengti šventišką pusryčių puotą.

Padažai prie mėsos

Mūsų šefas Edgaras dalinasi populiariausių padažų penketuku. Juos nesunkiai pasigaminsite namuose ir puikiai panaudosite ne tik prie mėsos, bet ir paukštienos, žuvies ar daržovių patiekalų.

Antrekotas

Kurį kepsnį rinktis?

Niekada ne vėlu pradėti gilintis į skirtingų mėsos dalių skonių skirtumus, paruošimo ypatybes ir išsirinkti kepsnį pagal savo skonį.