Jūros gėrybės neretam dar atrodo egzotika arba ragaujamos tik svetur, tačiau jų tikrai verta pasidairyti ir mūsų meniu – nuolatinė pasiūla nėra didelė, tačiau dažnai turime ypatingųjų šefo patiekalų pagal sezoną ir šviežiausią tiekėjų pasiūlą.
Mūsų šefas Dmitrij kviečia į savo ryto meniu įtraukti keletą nesudėtingų klasikinių patiekalų, kuriuos patiekiant su trupučiu fantazijos, galima nesudėtingai surengti šventišką pusryčių puotą.
Mūsų šefas Edgaras dalinasi populiariausių padažų penketuku. Juos nesunkiai pasigaminsite namuose ir puikiai panaudosite ne tik prie mėsos, bet ir paukštienos, žuvies ar daržovių patiekalų.
Šioje svetainėje naudojami slapukai tinkamam svetainės veikimui užtikrinti ir statistinių duomenų rinkimui. Sutikdami naršykite toliau arba spauskite mygtuką „Sutinku“. Plačiau