Meniu: À la carte

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

JAUTIENOS KAPOTINIS SU TRUMŲ ALIEJUMI 12 €
Kapota jautienos išpjova, kiaušinio trynys, mėlynasis svogūnas, kaparėliai, garstyčios, citrinų sultys, skrudinta duonelė.

TUNO KAPOTINIS SU GVAKAMOLE 12 €
Kapotas tunas, mangas, avokadai, citrinų sultys, sojos ir sezamų užpilas, žalioji citrina.

AŠTUONKOJO SALOTOS 14 €
Aštuonkojis, salotų lapų mišinys, keptos mažosios bulvytės, jūros dumbliai, juodosios alyvuogės, vyšniniai pomidorai, smidrai.

OŽKOS SŪRIO SALOTOS 9 €
Ožkos sūrio putėsiai, salotų lapų mišinys, skrudinti riešutai, obuoliai.

„CEZARIO“ SALOTOS 7 €
Romėniškųjų salotų lapai, parmezano sūris, džiūvėsėliai, „Cezario“ salotų padažas.

PRIEDAI PRIE „CEZARIO“ SALOTŲ:
VIŠTIENOS VIDINĖ FILĖ 4 € | JAUTIENOS KEPSNELIS 5 € | TIGRINĖS KREVETĖS 6 €

SRIUBOS

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA 7 €
Pievagrybiai, svogūnai, grietinėlė, trumų aliejus.

AVIENOS SRIUBA 8,5 €
Morkos, svogūnai, salieras, avienos sultinys, avienos šonkauliukas.

JŪROS GĖRYBIŲ SRIUBA 9
Jūros gėrybių sultinys, krevetės, tunas, aštuonkojis, gruzdinti kaparėliai.

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

BULVIŲ PYRAGAS SU OŽKOS SŪRIU 10 €
Bulvės, ožkos sūris, parmezano sūris, žalumynai, uogos.

TIGRINĖS KREVETĖS AŠTRIAI 12 €
Tigrinės krevetės, vyšniniai pomidorai, baltasis vynas, sviestas, mažieji špinatai, skrudinta duonelė.

JŪROS ŠUKUTĖS 18 €
Jūros šukutės, vyšniniai pomidorai, gražgarstės, daržovių tyrė.

MĖSAINIAI

„TOWN“ MĖSAINIS 12 €
Jautienos maltinis bandelėje, čederio sūris, šoninė, daržovės, marinuotas agurkėlis, gruzdintos bulvytės, naminis majonezas, pomidorų padažas.

AVIENOS MĖSAINIS TORTILIJOJE 13 €
Avienos maltinis tortilijoje, daržovės, kalendra, gruzdintos bulvytės, naminis majonezas, pomidorų padažas.

ŽUVYS IR JŪRŲ GĖRYBĖS

LAŠIŠOS KEPSNYS 16 €
Lašišos filė, ant grotelių keptos daržovės, sviesto ir smulkintų pomidorų be odelės padažas.

TUNO KEPSNYS 21 €
Tuno filė, žalioji citrina, ant grotelių keptos daržovės, čimičiuri padažas.

AŠTUONKOJIS 23 €
Aštuonkojis, mažieji špinatai, vyšniniai pomidorai, keptos daržovės, skrudintų sezamų aliejus.

PAUKŠTIENA

ANTIENOS KULŠELĖ 17 €
Lėtai kepta antienos kulšelė, bulvių košė, smidrai, uogų-raudonojo vyno padažas.

VEGETARIŠKAS

ŽIEDINIO KOPŪSTO „TRIO“ 12 €
Žiedinis kopūstas, žiedinio kopūsto tyrė, gruzdintas žiedinis kopūstas.

MĖSOS PATIEKALAI

JUODOJO ANGUS JAUTIENOS ANTREKOTO KEPSNYS 300 G (ARGENTINA) 25 €

JUODOJO ANGUS JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS 300 G (ARGENTINA) 25 €

JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS 200 G (ARGENTINA) 25 €

JAUTIENOS ANTREKOTO KEPSNYS USDA 350 G (JAV) 45 €

AVIENOS KULNINĖS TROŠKINYS (AIRIJA) 18  €

ĖRIENOS NUGARINĖS KEPSNYS SU KAULU 250 G (NAUJOJI ZELANDIJA) 22 €

„CHATEAUBRIAND“ KEPSNYS 500 G (ARGENTINA) 60  €
Dviem asmenims.

GARNYRAI

ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTYTĖS 0,5 €

ANT GROTELIŲ KEPTOS DARŽOVĖS | GRUZDINTOS BULVYTĖS | BULVIŲ KOŠĖ SU ŠONINE | KEPTI PIEVAGRYBIAI | SMIDRAI | MAŽOSIOS BULVYTĖS SU „TRUMŲ“ ALIEJUMI | BULVIŲ PYRAGAS 2 €

PADAŽAI 1,5 €

„CAFÉ DE PARIS“ SVIESTAS | POMIDORŲ „CONCASSÉ“ SU CITRININIU SVIESTU | CHIMICHURI | GRIETINĖLĖS PIPIRINIS | „Béarnaise”

DESERTAI 6

„TOWN“ PANAKOTA SU TRINTOMIS BRAŠKĖMIS

ŽALIŲJŲ CITRINŲ PYRAGAS SU UOGOMIS IR SUTIRŠTINTO PIENO PADAŽU

KARAMELINIS SLUOKSNIUOTIS SU BANANAIS, SMULKINTAIS SAUSAINIAIS IR GRIETINĖLE

KARŠTAS ŠOKOLADINIS PYRAGAITIS SU LEDAIS