Apie mus: Mūsų meniu

Nuo 2014 m. didžiuojamės savo kepsnių kokybe ir skoniu. Jautiena iš Šiaurės ir Pietų Amerikos, Australijos, veršiena iš Vokietijos, „Duroc“ kiauliena iš Prancūzijos, ėriena iš N. Zelandijos ir Airijos, kukurūziniai viščiukai iš Prancūzijos – visa mėsa mums tiekiama pasaulyje pripažintų tiekėjų.

Jūros gėrybybių meniu pažiba – aštuonkojis, gaminimas itin preciziškai, verdamas tiek laiko, kiek turi svorio, pakepamas ant grotelių. Sugautas Atlanto vandenyne, mus pasiekia nešaldytas, šviežutėlis „ant ledo“, kaip ir kitos jūros gėrybės ar žuvis. Neretai gauname ir išskirtinės žuvies, kurios rasite tik atvykę į „The Town“ – mūsų šefai nuolat mėgsta paruošti ką netikėto.

Džiaugiamės turėdami vietinių daržovių tiekėjų iš savo kaimo, o restorane tiekiama 12-kos grūdų duona – kepama vieno iš mūsų padavėjų šeimos.

Restorane „The Town“ tiekiami vėlyvieji savaitgalio pusryčiai, kurių pažiba – benedikto kiaušiniai su mūsų sūdyta lašiša – lašišos marinatas gaminamas pagal ypatingą šefo receptą su šlakeliu konjako! Bandeles kepamės iš savos tešlos.
Būtinai paragaukite amerikietiškų puriųjų blynelių pagal mūsų ilgai tobulintą receptą, kaip ir rankų darbo varškėtukų su šviežiomis uogomis ir uogiene. Šventiškesniems pusryčiams jau greitai pasiūlysime naujovę – blynelius su raudonaisiais lašišos ikrais ir krapų grietinės padažu ir, galbūt, net su taure „Prosecco“.