Apie mus: Tiekėjai

Džiaugiamės turėdami patikimus, pasaulyje vertinamus tiekėjus, kurie savo produkciją pristato ne tik puikiausios kokybės, bet ir laiku.

Mūsų restoranuose siūloma jautiena yra juodojo anguso (angl. k. black angus) iš Argentinos, Urugvajaus ir JAV (iš pasaulyje pripažintų „Greater Omaha“).

„Steak for Break“ restorane gaminame iš pamėgtos aberdynų-angusų jautienos iš Urugvajaus, kurios kaina leidžia pasiūlyti solidų gurmanišką kepsnį kasdieniams pietums.

Ypatingiesiems mūsų klientų užsakymams vežame specifinę Rubia Gallega veislės jaučių mėsą iš Ispanijos – dok. filme „Steak (r)evolution“ filme pripažintą pačia geriausia pasaulyje. Užsakymą įvykdome per 2-4 d.

Mūsų siūloma kiauliena – tik prancūziškų Duroc veislės laisvai auginamų kiaulių, mintančių natūraliomis ąžuolų gilėmis. Auginimo būdas lemia, kad mėsa yra liesesnė, itin švelnaus skonio, net artima veršienai, ir, kas nuostabiausia, neturinti specifinio kiaulienos kvapo.

Savo restoranuose siekiame į valgytojų lėkštes sugrąžinti veršieną! Tai lengva, tinkanti vaikams, sultinga, švelni mėsa, kurią mums tiekia Vokietijos augintojai. Daugiausiai skonio turi mūsų siūlomas veršienos nugarinės su kaulu kepsnys.

Gardžioji ėriuko nugarinė atkeliauja iš N. Zelandijos arba Airijos laukų. 

Paukštienos meniu netrukus papildysime klasikiniu viščiuku „tabaka“, kuriam kukurūzinius viščiukus vešime iš Prancūzijos.

Mūsų jūros gėrybių meniu pasididžiavimas – aštuonkojis. Jis gaminimas labai preciziškai, verdamas tiek laiko, kiek turi svorio, pakepamas ant grotelių. Sugautas Atlanto vandenyne, mus pasiekia nešaldytas, šviežutėlis „ant ledo“, kaip ir kitos jūros gėrybės ar žuvis. Neretai gauname ir išskirtinės žuvies, kurios rasite tik atvykę į „The Town“ – mūsų šefai nuolat mėgsta paruošti ką netikėto.

Džiaugiamės turėdami vietinių daržovių tiekėjų iš savo kaimo, o restorane tiekiama 12-kos grūdų duona – kepama vieno iš mūsų padavėjų šeimos.